Beskrivelse

Panorama ApS blev i 1993 stiftet af Morten Broager og har igennem årene udviklet sig til, nu at være en moderne servicevirksomhed der i dag dagligt beskæftiger omkring 20 medarbejdere.

I dag er Panorama specialiseret og fuldservice leverandør inden for opgaver, som ejendoms og byggepladsservice, grønservice, vinterservice, skadeservice, anlægs og håndværksopgaver samt rengøring for store og små virksomheder.

Panorama er kendt for langvarige kunde og ansættelsesrelationer, samt en pålidelig samarbejdspartner, hvor ønsket er, at levere individuelle løsninger til den enkelte kunde, set ud fra en helhed hvor alle behandler hinanden med respekt og hvor pris og kvalitet hænger sammen.

Panorama tænker også på miljøet og sender løbende medarbejderne på kursus omkring håndtering og sortering af affald, brug af miljørigtige rengøringsmidler og bruger rengøringsmidler, mærket Svanemærket, i det omfang det er muligt. Vi gør vores yderste for at skabe et godt arbejdsmiljø for vore medarbejdere, med velordnede danske forhold under overenskomst, og lægger afgørende vægt på det menneskelige element.

Kommune
  • Ikke aktiveret for denne annonce.