Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser er senest opdateret 06.06.2020

Online annonceringsplatfrom:
DK Portalen tilbyder en online platform, hvor man som annoncør, kan annoncerer for sin virksomhed, forretning produkter osv. Der vil også være annoncer der er oprettet af admin, der med få oplysninger viser lidt om virksomheden.

Hvis du som bruger ser din virksomhed, forretning eller andet, der vises på DK Portalen, har du via annoncen, mulighed for at kontakte os via knappen “Min virksomhed?” Derved gør du “krav” på annoncen, og hvis dit “krav” godkendes af os, overtager du annoncen med mulighed for at redigere og tilføje dine egne oplysninger.

Oprettelse som annoncør:
Hvis du ønsker at vise din virksomhed på DK Portalen, vælger du annoncepakke og udfylder vores registreringsformular med dine oplysninger. DK Portalen vurderer hver enkel annoncør, og forbeholder sig retten til at afvise en annoncør, på et hvilket som helst tidspunkt. Ved vores accept og godkendelse, bliver din annonce vist på DK Portalen

Betaling:
For at handle på DK Portalen skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel ydelser, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet. Du kan helt frem til selve bestillingstidspunktet rette i indholdet af indkøbskurven, tilføje yderligere ydelser samt slette eller ændre indholdet. Prisen ændres løbende i forhold til dine ændringer. Når du er klar til at bestille vælger du “kasse” hvorefter du taster dine oplysninger som dit navn, adresse, email, tlf.nr. samt betalingsform.

Beløbet trækkes først fra din konto når købte ydelse eller annoncepakke aktiveres. Alle priser på DK Portalen er eksklusiv moms medmindre andet er angivet.

3D Secure:
For at imødegå en højere sikkerhed ved online kortbetalinger, har vi indført flere nye sikkerhedsforanstaltninger. Her kan du læse om, hvad det betyder for dig, når du handler online hos DK Shoppen. Vi har implementeret 3D secure også kendt under “Verified by Visa” og “MasterCard Secure Code”. Det er en ny fælles sikkerhedsstandard for internationale betalingskort på nettet, som er udarbejdet af de internationale kortselskaber Visa og MasterCard.

Kun på nettet:
3D secure omfatter kun betalinger på nettet. Sikkerhedsstanden administreres lidt forskelligt rundt omkring i verden. En række danske udstedere af de forskellige typer af Visa kort har valgt at benytte netbanken til at kontrollere, at kort og kode hører sammen. 

Sådan gør du:
Når du skal betale for dine varer online, vil du blive bedt om at indtaste:

  • Kortnummer
  • Udløbsdato
  • Kontrolcifre

Du vil herefter blive bedt om, at indtaste din Verified by Visa eller MasterCard Secure kode for at godkende dit køb. Har du ikke tidligere oprettet en kode, vil du få mulighed for det i forbindelse med købet.

Læs mere om 3D secure hos Nets

Kvittering for modtagelse af bestilling:
Ved køb modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling.

Fortrydelsesret:
Ved køb af annoncepakke eller ydelse, accepterer du samtidig at fortrydelsesretten bortfalder samme øjeblik som vi har accepteret og godkendt din annonce.

Ansvar:
DK Portalen kan ikke drages til ansvar for eventuelle uoverensstemmelser mellem annoncør og kunde. Det er til hver en tid, annoncøren der bærer ansvaret for at oplysningerne er udfyldt korrekt.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger:
For at du kan foretage køb på DK Portalen, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne oprette dig som annoncør. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til DK Portalen, sælges eller videregives på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Den dataansvarlige på DK Portalen er ejer, Bjarne Andersen. Som registreret på DK Portalen, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til DK Portalen via e-mail kontakt@dkportalen.dk

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Bjarne Andersen pr. e-mail kontakt@dkportalen.dk eller pr. telefon 42907600. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Eu-Kommisionens klageportal

Ejerskab:
DK Portalen er ejet af
Proba Holding ApS
CVR nr. 29415536
Vænget 6
4070 Kirke Hyllinge

Kontor er på adressen:
Karlebyvej 100
4070 Kirke Hyllinge
Tlf. 42 90 76 00
Mail: kontakt@dkportalen.dk