Beskrivelse

For enden af Nordeuropas længste allé, som er en del af Ledreborg Gods, ligger Herthadalen smukt gemt i skoven i Sjællands første Nationalpark – Skjoldungernes land. Her er der blevet holdt mange mindeværdige arrangementer hele året rundt siden 1788 og frem til i dag. Et unikt sted midt i ingenting, tæt på København med kun 30 minutter til centrum og nemt tilgængeligt via de store indfaldsveje.

På Herthadalen arbejder de med konceptet ”Mennesker og måltider”, og de ynder at give alle deres gæster en oplevelse hvor bæredygtighed er i centrum. Med stor kærlighed til lokale råvarer, kvalitet og økologi, er maden et kompromisløst højdepunkt. De arbejder med princippet ’nærhed’ forankret i alle aspekter af driften, hvorfor de bl.a. får en del råvarer fra nærområdet, og plukker urter og blomster fra deres egen store urtehave samt skoven.

I starten af 2019 tog de første spadestik til at blive selvforsynende ved at etablere deres egen 100% økologiske grøntsagsmark, Herthamarken. Kun 10 min. væk fra restauranten har vi 2 hektar jord, hvor de dagligt høster grønt til restauranten.

Deres lokaler er alle indrettet med nordisk æstetik for øje, med plads til alt fra 2 – 200 personer, og er en perfekt ramme til en skovtur, fødselsdag, konfirmation, bryllup, barnedåb, firmaarrangement m.m. De har specialiseret sig i at afholde selskaber hele året rundt, men de har også åbent på udvalgte dage i deres restaurant hvor I ligeså er velkommen.

Kommune
  • Ikke aktiveret for denne annonce.