Priser

Annonceringsmuligheder

FAQ

Det er IKKE et abonnement, og kort inden udløb, modtager man en mail med henblik på fornyelse af annoncen. Vælger man ikke at forny, deaktiveres annoncen automatisk på DK Portalen.

Du vælger selv aktivt, om du vil forny/betale.

Når du opretter din annonce, får du mulighed for at vælge mellem de forskellige annoncepakker, og derved opnå de fordele den enkelte pakke giver.

hvis du allerede har oprettet annonce, kan du på din profil efter log-ind, under “Mine annoncer” vælge “Skift pakke” hvor det vil fremgå hvilken pakke du har, og hvilke muligheder der er for at vælge anden pakke.

 

Da søgeportalen er ny og vi ønsker et bredt udvalg af virksomheder, har vi valgt manuelt, at tilføje enkelte virksomheder med kort beskrivelse og henvisning til hjemmeside og eventuelle sociale medier. 

Vises din virksomhed på portalen, og du selv vil have mulighed for at redigere tekst, tilføje billeder eller video af virksomheden, har du på selve annoncen, mulighed for at vælge “Din virksomhed” hvor du efter registrering og godkendelse af admin, overtager selve annoncen, hvor du så har mulighed for at redigere.

Vi håber selvfølgelig du fortsat ønsker profilering af din virksomhed, men er det ikke tilfældet, kontakter du os, hvorefter vi deaktiverer annoncen.